Diensten

Precision Circuits Belgium is sinds 1978 gestart te Antwerpen in België, toonaangevend producent en leverancier van printplaten en professionele prototypes en series met het accent op snelle leveringen. PCBBel is uitgegroeid tot een allround service provider met productie van prototypes, series en groot volumes, met verschillende bijhorende activiteiten zoals: stencils, design, van idee tot volwaardig afgewerkt product.

PCB-Belgium is graag sociaal actief en betrokken. We helpen onze klant graag verder en komen graag tot bij u om u te ondersteunen.
U kunt ons uiteraard steeds bereiken via telefoon, e-mail of via ons online klanten portaal.

Ons doel is totale klanten tevredenheid!

Printplaten

Precision Circuits Belgium levert alle mogelijke types van printplaten. Gaande van 1  tot en met 40 lagen inclusief alle technologische mogelijkheden.

Printplaten

Stencils

Precision Circuits Belgium levert zowel stencils in aluminium frame, als in losse stencils. Onze stencils zijn van hoge kwaliteit, met de laser gesneden en gepolijst, zeer competitieve prijs, en geleverd samen met uw printen!

Stencils

PCB design

Vanaf een idee tot het realiseren en testen van de printplaten, voor digitale integraties, vermogen borden, of voor RF applicaties, Precision Circuits Belgium heeft de juiste designers om dit voor u professioneel op te lossen!

PCB design

Assembleren

Van PCB tot total-key afgewerkte systemen inclusief bestukking en de totale afwerking ervan. Efficiëntie, kwaliteit en betaalbaarheid maken Precision Circuits Belgium de geschikte partner om dit  werk aan toe te vertrouwen.

Assembleren

Membraanschakelingen

Uw partner in professionele membraanschakelingen met alle mogelijke technologieën aan scherpe prijzen.

Membraanschakelingen

Wil je graag gebruik maken van onze diensten?