PCB Design

Design

Precision Circuits Belgium werkt nauw samen met engineers die professionele designs leveren op alle domeinen binnen de circuit boards. Deze engineers zijn ook sommige van onze klanten bij PCB BELGIUM!
Bent u ook designer, en wil u ook consultant zijn voor mogelijke designvragen? Contacteer ons gerust!

Redesign

Wij bieden de mogelijkheid om PCB Designs aan te passen of te hertekenen vanuit oude films of vanuit paperplots. Oude gerberdata, die met apertures werden gedesignd, kunnen wij lezen en omzetten naar Gerber RS 274 X - Of naar ODB++ 
Zo kunnen we ook films digitaliseren om ervoor te zorgen dat ze met de moderne file structuur van vandaag geproduceerd kunnen worden.

Testimonials

Wij hebben een zeer breed assortiment van pcb designs en driver pcb's en wegens onze zeer lange geschiedenis (actief sinds 1945) hebben wij binnen onze medische apparaten ook steeds oude toestellen die service nodig hebben. Vaak hebben we dan nog ergens  designs op kalk, of films, maar geen digitale gerbers. Met de digitalisering, is dit een groot probleem om nog iemand te vinden die de moeite doet om ons te helpen deze films om te zetten naar digitale gerberfiles, of ODB++ files. Toen We Pcb Belgium leerden kennen, Werd dit probleem verleden tijd. Wij waarderen enorm de bereidheid en de professionele aanpak van Precision Circuits Belgium.

Gerard D.

Sector

In deze tijden van Corona, is de schaarste op componenten een feit. Wegens dit probleem hadden wij moeilijkheden om onze producten op tijd te produceren. Precision Circuits heeft ons geholpen met dit probleem, door ons alternatieve componenten voor te stellen, die een op een werkbaar zijn op ons bestaand design. Wij zijn dankbaar voor jullie constructieve hulp!

Roland

Sector

Tijdens de eindejaar hadden we nog dringend aanpassingen te doen voor onze pcb's, dewelke dringend moesten gefabriceerd worden.. Pcb Belgium heeft ons hierbij fantastisch verder geholpen,  door het design aan te passen waar nodig, en dit terwijl de Europese fabrikanten reeds gesloten waren! Merci voor jullie service! We kregen on time onze pcb's nog geleverd,  met  bekwame spoed en prima prijs/kwaliteit !    

Philip M.

Sector

Precision Circuits Belgium adviseert en helpt haar klanten daar waar nodig, ook als het gaat over redesign of Design. Wij hebben reeds jarenlange goede samenwerking met top designers, het is ons dan ook een eer om deze designers via onze klanten en kennissengroep mede te laten samenwerken aan constructieve voorstellen, zodat onze klant steeds de juiste designer krijgt voor zijn type pcb's. Door mede onze klanten te helpen, door samen te werken, bereiken we steeds ons doel, tevredenheid in beide richtingen!

Sector

Meer informatie nodig, of wenst U een bezoek van onze vertegenwoordiging?